Wie ben ik?

Ashley’s Administratie & Advies is een jong bedrijf, gestart in januari 2015. Ik zit gevestigd aan het Gouden Pand 2 te Appingedam, waar ik tot Kantorengemeenschap Het Gouden Pand behoor. Samen met nog 3 andere specialisten vullen we elkaar aan en werken we dan ook veel samen om op deze manier de krachten te kunnen bundelen.

Onze fiscalist weet alles op het gebied van BV structuren, tevens is hij onze lonen expert. Op de eerste etage zit Wichert onze administrateur. Ashley is de rechterhand van Wichert en is zowel administratief medewerker als het aanspreekpunt voor vele klanten. En last but not least hebben we op de bovenste etage juridisch adviesbureau Fivel Legal voor alle juridische vragen en nog veel belangrijker.. oplossingen.

Ashley’s Administratie & Advies is in korte tijd uitgegroeid, mede door de samenwerkingsverbanden, tot uw zakelijke dienstverlener van A tot Z.

Kantoor Het Gouden Pand

Uw kantoor dat alles onder één dak voor u verzorgen kan. Aan het Gouden Pand 2 te Appingedam zitten 4 specialisten voor u klaar die een samenwerking zijn gestart vanwege de perfecte aanvulling op elkaars diensten, kennen en kunnen. Geïnteresseerd? Mail ons voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.


“Kennis vergaat niet, maar moet wel worden onderhouden"

Vele cursussen en opleidingen heb ik afgerond, voordat ik met Ashley’s Administratie en Advies startte. Ik ben begonnen met de voltijd opleiding Financieel administratief medewerker, vervolgens ben ik mede door mijn baan terecht gekomen in het juridische gedeelte van het vak. Gestart met de opleiding Juridisch medewerker zakelijke dienstverlening en voornamelijk gefocust op het gedeelte Arbeidsrecht. Tussentijds heb ik nog vele cursussen gedaan in de avonduren, waaronder een cursus computervaardigheden met o.a. blind typen, Excel etc. , MKB opleiding bestaande uit 3 examen onderdelen namelijk bedrijfsadministratie, ondernemersplan en personeel & organisatie. Momenteel ben ik bezig met een de opleiding HBO Accountancy.