Diensten

Belastingaangifte

De vooraf ingevulde gegevens kloppen niet,wat nu? Ik heb aangifte gedaan maar wanneer hoor ik iets? Als u hulp vraagt bij het doen van de jaarlijkse belastingaangifte kan Ashley's Administratie en Advies u van al deze vragen ontzorgen.

Lees meer

Loonadministratie

Het voeren van je loonadministratie is een nauwkeurige bezigheid en kost een hoop tijd. Maar je kunt het ook gemakkelijk maken.

Lees meer

Juridische hulp

Kantorengemeenschap Het Gouden Pand geeft eerste hulp bij juridische vragen. Heeft u bijvoorbeeld een vraag over ontslag, echtscheiding of de huur? Wij helpen u met informatie, tips en adviezen.

Lees meer

Werving & selectie

Recruitment is mensenwerk en meer dan bemiddeling alleen, Ashley's Werving & Selectie is een innovatief en kwalitatief hoogwaardig werving- en selectiebureau.

Lees meer

Personeel & organisatie

Ashley's Administratie & Advies verhuurt zichzelf als P&O medewerkster aan uw bedrijf en richt zich op de complete personeelsadministratie.

Lees meer

Sales office

Ashley's Sales Office is een onderdeel van Ashley's Administratie & Advies die alles op het gebied van sales en acquisitie voor u mogelijk maakt.

Lees meer

Jaarrekeningen

Bij Ashley's Administratie & Advies is een zakelijke aangifte inkomstenbelasting incl jaarrapport al mogelijk vanaf €125,-

Lees meer