Personeel & organisatie

Ashely's Administratie & Advies verhuurt zichzelf als P&O medewerkster aan uw bedrijf en richt zich op het voeren van een complete en volledige personeelsadministratie.

P&O adviseur:

Als P&O-adviseur adviseer en ondersteun je de directie, de managers en soms ook de medewerkers op het gebied van personeel en organisatie. Je stelt het personeelsbeleid op, je verzamelt informatie, je onderhandelt over arbeidsvoorwaarden met het personeel. Vaak bied je ook een luisterend oor en bemiddel je bij conflicten en problemen tussen managers en medewerkers. Je bent dus zowel veel met mensen als met papier bezig. Daarmee is het een zeer afwisselende functie. Een P&O-adviseur vind je in organisaties met ongeveer vijftien medewerkers of meer.

Wat doet een P&O adviseur?

  • Stelt het personeel- en organisatiebeleid op, of onderdelen daarvan.
  • Adviseert het management, bijvoorbeeld over leidinggeven en de ontwikkeling van hun medewerkers.
  • Adviseert en ondersteunt bij aanname en ontslag.
  • Adviseert over functioneringsgesprekken, beoordelingen, opleidingen en salarissen.
  • Administreert personeelsinformatie en verzorgt rapportages daarover.

P&O Ashley's Administratie & Advies

Ashley's Administratie & Advies heeft goede ideeën over de ontwikkeling en de aansturing van medewerkers en de mogelijkheden van de organisatie daarin. Ashley's Administratie & Advies heeft een goede uitstraling waardoor acceptatie van ideeën en adviezen sneller gaat en weerstanden makkelijker overwonnen worden. Daarnaast is Ashley's Administratie & Advies vernieuwend en kan zij mensen inspireren en motiveren ook is zij zichtbaar in de organisatie. Dit alles heb je nodig om een top P&O te zijn en je te kunnen onderscheiden van een gewone P&O.