Werving & selectie

Wat is werving en selectie?

Werving en selectie, ook wel recruitment genoemd, verwijst naar het proces van aantrekken, selecteren en aanstellen van geschikte kandidaten voor een (vaste) baan  of tijdelijk werk, in lijk met de strategie en doelstellingen van een organisatie of onderneming. Het is een onderdeel van het personeelsbeleid van een onderneming of openbare dienst dat soms word uitbesteed aan dienstverleners of overheden actief in arbeidsbemiddeling. Een goed wervings- en selectie proces is strategisch belangrijk voor onderneming om concurrerend te blijven, doordat het onderscheid wordt gemaakt door het talent dat aanwezig is, en heeft een directe impact op bedrijfsresultaten. 

Recruitment

Recruitment is mensenwerk en meer dan bemiddeling alleen, Ashley's Werving & Selectie is een innovatief en kwalitatief hoogwaardig werving- en selectiebureau. Ashley's Werving & Selectie weet wat er speelt in de markt van arbeidsbemiddeling en speelt hier ook op in, maar nog belangrijker;  Ashley's Werving & Selectie beweegt hier ook in mee.

Info over Werving en selectie via Ashley's Werving & Selectie

De werving & selectie van de juiste persoon begint met een uitgebreide en doortastende intake. Een goed begin van het wervingsproces levert tenslotte de beste resultaten op. Wij geloven in de waarde van een zorgvuldig wervingsproces en doen dit via een uitgebreid en relevant netwerk.

Benieuwd wat werving en selectie via Ashley's Werving & Selectie voor u kan betekenen? Of heeft u een andere vraag omtrent werving en selectie? Neem dan contact op via het contactformulier op de pagina contact of maak een afspraak.